Warsco Units


Sinds meer dan veertig jaar produceert, transporteert en plaatst de firma Warsco Units uit Zutendaal tijdelijke en semi-permanente onderkomens. Het bedrijf stelt flexibele en comfortabele units ter beschikking van bouwbedrijven, rusthuizen, verzorgingsinstellingen en scholen. Ze zijn voorzien van alle comfort, van elektriciteit, sanitair, verwarming en airco tot eigen watervoorziening. Warsco verhuurt eveneens tijdelijke inrichtingen voor recepties, bruiloften en bouwwerven.

De onderneming houdt een vinger aan de pols van de meest recente ontwikkelingen op het vlak van innovatie en ecologie.

De productie vindt integraal in Zutendaal plaats a rato van 6 units per dag, ofwel 1.200 per jaar. Dat is het resultaat van een doorgedreven automatisering en robotisering in combinatie met het vakmanschap van de gedreven medewerkers. Op de site van 70.000 m2 in Genk staan ruim 3.000 verhuurbare units opgeslagen. Door alles in eigen handen te houden, blijft Warsco Units onafhankelijk van derden en kan de onderneming het kostenplaatje beheersen.

De vestigingen in Belgiƫ en in Nederland leveren units over heel de Benelux en delen van Frankrijk en Duitsland. Dankzij een indrukwekkende vloot van vrachtwagens, kranen, servicewagens en trekkers, kan Warsco snel en flexibel inspelen op elke vraag van de klantenkring.

www.warsco.eu