Weldimo


http://www.weldimo.be/

Weldimo, opgericht in 1968, heeft meer dan 45 jaar vakmanschap in Kunststof, Aluminium en houten ramen, garagepoorten, trappen en binnendeuren.
Bij Weldimo vind u als bouwheer een gepast antwoord voor al uw renovatie- en nieuwbouwprojecten. Wij zorgen hierbij voor een vakkundige begeleiding.

Onze toonzalen bevinden zich in Bree, Herstal en Zemst. Hier leiden we u rond en tonen we u ons breed gamma aan mogelijkheden. We werken samen uw plannen uit en helpen mee om uw droom te verwezenlijken. Van verkoop tot plaatsing bent u verzekerd van onze uitstekende klantenservice.

In onze productie ateliers in Bree en Zutendaal ontwikkelen we onze producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Deze worden steeds met de nodige vakkennis samengesteld. Alles wordt volgens maatwerk afgeleverd. Zo garanderen we u een uniek product.

Groep Weldimo behoudt alles in eigen hand, van verkoop naar fabricatie tot de eindservice na plaatsing. Dit biedt onze klanten een hoge zekerheid tijdens zijn avontuurlijk bouwproces. Met meer dan 200 vakmensen in ons bedrijf, durven wij ons dan ook echte experts te noemen.

Bij Weldimo bent u daarom zeker…. Da’s mooi gedaan.