Wommelgem

Wommelgem is de gemeente bij uitstek waar ondernemers de ideale locatie vinden voor hun bedrijf. Op een boogscheut van één van de grootste economische centra van België, vinden we deze gemeente temidden van het bruisende economische leven van de provincie Antwerpen. Dankzij de actieve bevolking en de talloze ondernemingen, blijft de gemeente groeien. Manager-TV ging langs bij burgemeester Frank Gys en vroeg naar de troeven van Wommelgem.
In Wommelgem vinden we ook heel wat filialen van internationale bedrijven terug. Zo zijn bijvoorbeeld de Nederlandse bedrijven Veko Lightsystems en CTAC België in Wommelgem beland.
In Wommelgem vinden bedrijven alles wat ze nodig hebben: een gunstige locatie en een stevige ondersteuning vanuit het gemeentebestuur. De middenstandsverening van Wommelgem staat sterk en in de verschillende bedrijvenzones, zoals de KMO-zone Kapelleveld en langs de Uilenbaan kunnen bedrijven op elkaar rekenen voor de nodige collegialiteit. Eerste Schepen Marc Dierckx vertelt ons waarom bedrijven zo makkelijk de weg vinden naar Wommelgem.
Aan de Uilenbaan vonden ook Ometa en Imtech Belgium hun plekje.
In een bedrijvige gemeente als Wommelgem valt veel te vieren. Bedrijven kunnen hier in Wommelgem beroep doen op de diensten van feestzaal Royal Palace. Nog een bewijs van het economisch bloeiende Wommelgem, want waar groeiende bedrijven zijn, vinden we ook de nodige personeelsfeesten.
Zowel bedrijven als particulieren genieten mee van het bedrijvenaanbod in Wommelgem. SLV Belgium en Dauby voorzien zowel particulieren als handelaars van de nodige producten voor hun interieur.