Wuustwezel | Heist-op-den-berg 2


Welkom in Wuustwezel, de poort naar het platteland. Hier kan je genieten van open velden en een frisse wind. In Wuustwezel ontdek je de pure Kempen. Wuustwezel is dé ideale plek voor actieve land- en tuinbouwers. Dankzij de workshops en rondleidingen van verschillende bedrijven, kan iedereen komen ontdekken hoe de hedendaagse landbouw in zijn werk gaat. De gemeente heeft veel historische familiale landbouwbedrijven die steeds zijn blijven groeien. Vandaag spreekt Wuustwezel met 350 actieve landbouwbedrijven van echte landbouwindustrie. Daarnaast wordt het ondernemingsleven in Wuustwezel nog boeiender dankzij de 1700 ondernemers die we buiten de landbouw aantreffen.

Heist-op-den-Berg? Daar vindt u een bloeiende lokale economie. Door de gezelligheid en het ruime aanbod in het winkelcentrum vinden veel bezoekers hun weg naar Heist-op-den-Berg. Handelaars zijn hier altijd enthousiast om deel te nemen aan de initiatieven die de gemeente opstart.

Neem dan nog eens de centrale ligging tussen Aarschot, Mechelen en Lier en voeg daarbij de aanwezigheid van de industrieterreinen, dan weet u dat deze gemeente de thuishaven is van verschillende KMO’s en grote bedrijven.