XL Reklame


XL Reklame is er voor iedereen die wil gezien worden. Of het nu gaat om visitekaartjes, stickers, displays, promotietextiel, spandoeken, werfborden of beletterde voertuigen, XL Reklame zorgt voor een resultaat waar je niet naast kunt kijken.

Professionele grafische bureaus doen een beroep op de aanwezige expertise voor de realisatie van prints in klein en groot formaat.

Bedrijven, van eenmanszaken tot grote ondernemingen, kunnen dan weer rekenen op een totaalservice. Die begint bij het grafisch ontwerp en gaat tot en met de productie en zelfs de plaatsing.

In de showroom krijgen klanten – vaak letterlijk – een staaltje van ons kunnen. Talloze voorbeelden van de leverbare producten als bron van informatie… of inspiratie voor eigen creaties.

Het XL team bestaat uit 13 medewerkers, elk met zijn eigen specialiteiten. Zo wordt elke opdracht met kennis van zaken, binnen de kortst mogelijke termijn en tegen de scherpste prijs afgewerkt.

XL Reklame investeert evenwel niet alleen in mensen. Het machinepark omvat de meest performante printers en plotters, die uitstekende drukresultaten garanderen op uiteenlopende dragers en in alle denkbare formaten. Ook digitaal drukken behoort tot de mogelijkheden, ideaal voor kleine oplages, gepersonaliseerd drukwerk of ‘rush jobs’.

Kortom, XL Reklame laat u van uw beste kant zien.

www.xlreklame.be