Managers worden als VIP onthaald bij Hof te Rhode


Wanneer je als een VIP wil netwerken, is de Manager Launch ‘the place to be’. Dat mochten de bedrijfsleiders van Brabant Manager zelf ervaren bij de lancering van de 31e editie op 15 mei 2012. Zo’n 100 aanwezigen werden klassevol ontvangen in de charmante feestzalen van “Hof te Rhode” in Schaffen-Diest.
BMW van Osch zorgde voor een exclusieve lancering op de Manager Launch. Exclusief voor onze lezers werd in avant-première -1 maand vroeger dan de officiële lanceringsdatum- de nieuwe BMW 6 reeks Gran Coupé voorgesteld!

Gastheer Felix Alen verwelkomde iedereen op zijn stijlvolle locatie, waarna de nieuwe editie van het magazine voorgesteld werd en de 1e exemplaren overhandigd werden aan de coverfiguren. Ook de getuigenis van onze gelukkige winnaar van de Manager on Wheels wedstrijd kon alle aanwezigen bekoren. Vervolgens startte het belangrijkste deel van de avond: het netwerken!

Onze account managers stelden actief bedrijven aan mekaar voor en werden ook regelmatig verzocht om een introductie bij collega-ondernemers.
Dit alles werd ondersteund met culinaire bordhapjes uit de voortreffelijke keuken van “Hof te Rhode”.
Op het einde van de avond had iedereen weer veel visitekaartjes verzameld, en kregen ze nog een mooie giftbag met de eerste exemplaren van onze magazines én informatie van onze partners.