Lancering Antwerpen Manager 65 en maXLife Antwerpen 10 bij Barcelona Meeting in Antwerpen


Was u op de lancering Antwerpen Manager 65 en maXLife Antwerpen 10 bij Barcelona Meeting in Antwerpen? Bekijk ook de foto’s op www.managermagazines.be!

Op www.managermagazines.be/events/foto kunt u alle foto’s van de andere Manager Launches en evenementen bekijken.

Met dank aan Barcelona Meeting in Antwerpen voor de prachtige locatie!

Manager Magazines –bekend onder de titels Antwerpen Manager, Brabant Manager, Limburg Manager en Vlaanderen Manager – groeide sinds de oprichting in 2011 tot het grootste onafhankelijk network van regionale zakenmagazines in Vlaanderen.

De bladen bereiken bedrijfsleiders en andere “decision maker”. Steeds wanneer we een magazine lanceren organiseren we een Manager Launch, een exclusief netwerkevent voor onze klant-bedrijfsleiders, onze strategische partners, redactioneel betrokkenen, burgemeesters, vertegenwoordigers van vakorganisaties en andere prominenten. Ook andere producten worden gelanceerd op de Manager Launch zoals ons lifestyle magazine MaXLife en onze Videoproducties van Manager TV die uitgezonden worden op Kanaal Z.

De doelstelling is om meerwaarde te bieden aan onze klanten door het verruimen en verstevigen van hun businessnetwerk en onderling zakendoen te stimuleren. Kortom onze genodigden zijn uw doelgroep!

Wenst u meer informatie over onze netwerk-partnerformules?
Of heeft u interesse om zelf een businessevenement te organiseren?
Contacteer dan: Lian.cuypers@managermagazines.be